در سراسر جهان بیش از 70 نوع ادویه محلی زاهدان کشت می شود، در حالی که فلفل، هل، زنجبیل، زردچوبه و فلفل از رایج ترین ادویه هایی هستند که به طور گسترده در هند رشد می کنند.
با این حال هند بزرگترین تولید کننده و همچنین مصرف کننده ادویه جات است کشت تجاری در هند علاوه بر ادویه های گیاهی بر روی 27 ادویه انجام می شود.
معروف ترین ادویه هند فلفل سیاه است که به سلطان ادویه ها معروف است کرالا با داشتن حدود 97 درصد از کل تولید، مقام اول را در تولید فلفل سیاه به دست آورد، اما هل به عنوان ملکه ادویه جات شناخته می شود که به عنوان کالای ضروری در جهان نیز استفاده می شود.
ایالت های پیشرو در تولید ادویه در هند عبارتند از: آندرا پرادش، کارناتاکا، کرالا، گجرات، مادهیا پرادش، ماهاراشترا، اوریسا، راجستان، تامیل نادو و بنگال غربی.
ادویه ها بیشتر به عنوان طعم دهنده در تعدادی از مواد غذایی مانند کاری، محصولات نانوایی، ترشیجات، گوشت فرآوری شده، نوشیدنی ها، لیکورها و غیره استفاده می شوند آنها طعم غذاها را تقویت یا تغییر می دهند.
این گیاهان و ادویه جات دارای خواص عملکردی فوق العاده و ارزش های دارویی، فواید سلامتی و ایمنی بسیار خوبی را ارائه می دهند.
ادویه های هندی را می توان بر اساس قسمت های گیاهی مورد استفاده، منشاء و طعم و اهمیت اقتصادی آن دسته بندی کرد طبقه بندی بیشتر به عنوان زیر آورده شده است.
ادویه جات عمده سهم عمده ای را در صنعت تجارت ادویه در سطح جهان دارند و حدود 75 تا 90 درصد از کل مبادلات وارداتی را شامل می شوند هل کوچک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و زنجبیل جزو ادویه های اصلی هستند.
فلفل قرمز ادویه پر مصرف در زندگی روزمره ما است که متعلق به سرده فلفل دلمه ای است که معروف ترین ادویه مصرفی در سراسر جهان است.
فلفل ها اندازه، شکل و رنگ متفاوتی دارند. رنگ قرمز فلفل به دلیل وجود کپسانتین جدا از رنگدانه کاروتنوئیدی است تندی فلفل به دلیل وجود آلکالوئید کپسایسین است که از نظر مقدار اسکویل اندازه گیری می شود.
اولئورسین فلفل دلمه ای فلفل قرمز برای پمادهایی استفاده می شود که برای تسکین درد، تورم و التهاب استفاده می شود.
به طور کلی کوچکتر اندازه بیشتر تندی است فلفل دلمه ای آسیاب شده در بیشتر سس هندی ها و غذاهای سبزیجات استفاده می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.