دانه های کنجد مغذی هستند و ممکن است فواید زیادی برای سلامتی داشته باشند، آنها منبع خوبی از پروتئین، فیبر و چربی های سالم هستند.
آنها همچنین ویتامین ها و مواد معدنی کنجد را با چی بخوریم از جمله کلسیم، ویتامین E و ویتامین های B را فراهم می کنند.
بر اساس گزارش آکادمی آلرژی، آسم و ایمونولوژی آمریکا، آلرژی به کنجد نهمین آلرژی رایج غذایی در ایالات متحده است.
با این حال، کنجد در حال حاضر در فهرست سازمان غذا و داروی سازمان غذا و دارو (FDA) منبع مطمئن آلرژنهای اصلی غذایی نیست.
به این معنی که تولیدکنندگان مجبور نیستند آن را به عنوان یک آلرژن در برچسب محصولات ذکر کنند.
در نتیجه، ممکن است مریم گلی افراد بدون اینکه متوجه شوند با کنجد در تماس باشند.
محصولات غیر خوراکی که ممکن است حاوی کنجد باشند شامل مکمل ها، داروها و لوازم آرایشی هستند.
اگر افراد فکر می کنند که ممکن است به کنجد حساسیت داشته باشند، باید برای آزمایش پوستی که نشان می دهد.
آنتی بادی ها به آلرژن های محصولات کشاورزی استان گلستان بالقوه چگونه واکنش نشان می دهند، به پزشک یا متخصص آلرژی مراجعه کنند.
آلرژی به کنجد می تواند یک واکنش آلرژیک شدید ایجاد کند که می تواند تهدید کننده زندگی باشد.
زمانی مردم فکر می کردند که دانه کنجد می تواند علائمی را در افراد مبتلا به دیورتیکولیت، که یک عفونت گوارشی است، ایجاد کند.
با این حال، طبق آکادمی مرکز فروش دستگاه تست قند خون رایگان تغذیه و رژیم غذایی، دانه های کنجد روده را برای اکثر افراد مبتلا به دیورتیکولیت تحریک نمی کند.
هر کسی که فکر میکند کنجد باعث ایجاد علائم میشود، میتواند محصولات کنجد را محدود یا حذف کند یا برای مشاوره با پزشک خود صحبت کند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.