دانه های سویا سبحان کیسه ای کامل به دلیل داشتن کربوهیدرات کم، دارای شاخص گلیسمی بسیار پایینی هستند، که معیاری است برای تاثیر غذاها بر افزایش قند خون بعد از غذا.
این GI پایین باعث می شود سویا برای افراد مبتلا به دیابت مناسب باشد سویا حاوی مقدار مناسبی فیبر محلول و نامحلول است.
فیبرهای نامحلول عمدتا آلفا-گالاکتوزیدها هستند که ممکن است باعث نفخ و اسهال در افراد حساس شوند آلفا گالاکتوزیدها متعلق به دسته ای از الیاف به نام FODMAPs هستند که ممکن است علائم سندرم روده تحریک پذیر (IBS) را تشدید کنند.
علیرغم ایجاد عوارض جانبی ناخوشایند در برخی افراد، فیبرهای محلول در سویا به طور کلی سالم در نظر گرفته می شوند.
آنها توسط باکتری ها در روده بزرگ تخمیر می شوند و منجر به تشکیل اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه می شوند که ممکن است سلامت روده را بهبود بخشد و خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهد.
دانه های سویا حاوی مقادیر بالاتر ایزوفلاون نسبت به سایر غذاهای رایج هستند ایزوفلاون ها فیتونوترینت های منحصر به فردی هستند که شبیه هورمون جنسی زنانه استروژن هستند در واقع آنها به خانواده ای از مواد به نام فیتواستروژن تعلق دارند.
انواع اصلی ایزوفلاونهای موجود در سویا عبارتند از جنیستئین (50%)، دایدزین (40%) و گلیسیتین (10%) برخی از افراد دارای نوع خاصی از باکتری های روده هستند که می توانند دایدزین را به اکوول تبدیل کنند، ماده ای که مسئول بسیاری از اثرات مفید دانه سویا برای سلامتی است.
انتظار می رود افرادی که بدنشان قادر به تولید برابری است، از مصرف سویا بسیار بیشتر از افرادی که بدنشان قادر به تولید آن نیست، بهره مند شوند.
درصد تولیدکنندگان equol در جمعیت های آسیایی و در بین گیاهخواران بیشتر از جمعیت عمومی غربی است مانند بسیاری از غذاهای کامل، سویا دارای تعدادی اثرات مفید برای سلامتی است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.