پیاز مروارید: پیازهای مروارید مانند پیاز سفید اصفهان هستند، با این تفاوت که به گونه ای رشد می کنند که از رشد آنها به اندازه کامل جلوگیری می کند (از طریق پخت خوب). درست مانند پیازهای سایز کامل، می توانید انواع سفید، زرد و قرمز را پیدا کنید.
طعم آنها شبیه پیازهای معمولی است، بنابراین میتوانید از نظر تئوری از آنها در هر دستور غذایی که نیاز به پیاز دارد استفاده کنید، اما اکثر برنامههای کاربردی پیاز مروارید از اندازه کوچک آنها استفاده میکنند و آنها را کامل میگذارند.
یکی از روش های رایج استفاده از آنها ترشی آنها است. به گزارش Liquor.com، اگر یک مارتینی کلاسیک را با پیاز مروارید ترشی به جای زیتون تزیین کنید، تبدیل به گیبسون می شود.
چالش اصلی که هنگام کار با پیاز مروارید با آن مواجه خواهید شد، پوست کندن آن است. پوست کندن پیازهای معمولی در حال حاضر یک دردسر است، بنابراین می توانید تصور کنید که پوست کندن بسیاری از پیازهای ریز چقدر آزاردهنده است.
برای دور زدن کامل این مرحله، می توانید پیاز مروارید منجمد و پوست کنده بخرید. اگر قصد استفاده از انواع تازه را دارید، بلانچ کردن آنها باعث میشود که پوستها کمی راحتتر از بین بروند.
سیپولینی: اگرچه پیازهای سیپولینی دارای اندازه کوچک پیاز مروارید هستند، اما اصلاً یکسان نیستند. همانطور که The Kitchn توضیح می دهد، سیپولینیس یک نوع پیاز خاص با محتوای قند بالاتر از پیاز متوسط است.
آنها در اصل ایتالیایی هستند اما اکنون به راحتی در فروشگاه های مواد غذایی ایالات متحده یافت می شوند. آنها به جای اینکه کاملا کروی باشند، نوعی دیسک ضخیم دارند. از نظر رنگ، سیپولینی ها شبیه پیازهای زرد استاندارد هستند.
Fine Cooking میگوید روش کلاسیک سرو سیپولینی پختن کامل آنها و پوشاندن آنها با سس شیرین و ترش به سبک ایتالیایی است، اما آنها در هر برنامهای که نیاز به پیاز شیرینتر از حد معمول دارد، آواز میخوانند.
میتوانید آنها را تفت دهید، آبپز کنید، در خورش بریزید یا کارامل کنید تا شیرینترین رویه پیازی که تا به حال چشیدهاید درست کنید. مانند پیازهای مروارید، پوست کندن آن ها می تواند به نوعی آزاردهنده باشد و بهتر است قبل از برداشتن لایه های بیرونی آن ها را سفید کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.