در این مقاله به بررسی انواع و فواید میوه خرمالو در بازار تهران امروز محتوای غذایی آن و نحوه گنجاندن آن در رژیم غذایی می پردازیم.
دو نوع خرمالو وجود دارد: آسیایی و آمریکایی بومیان آمریکا قرن ها از خرمالوی آمریکایی Diospyros virginiana استفاده می کردند که یا به صورت خشک خورده می شد یا به صورت نان پخته می شد.
خرمالوهای آمریکایی به جای اینکه کشت شوند تمایل به رشد وحشی دارند. دیوسپیروس کاکی، خرمالوی ژاپنی، نوعی است که مردم معمولا در فروشگاه ها می بینند.
میوه های خرمالو سرشار از مواد مغذی و مواد معدنی هستند غلظت آنها بین انواع خرمالو متفاوت است اما بیشتر انواع دارای غلظت بالایی از ماده مغذی کریپتوکسانتین بتا و پتاسیم هستند.
خرمالو همچنین منبع خوبی از فیبر، فسفر، کلسیم، ویتامین C و ویتامین A است.
خرمالو ژاپنی دارای غلظت بالایی از ویتامین ATrusted Source است مصرف ویتامین A با پشتیبانی از عملکردهایی که بینایی طبیعی را امکان پذیر می کند برای سلامت چشم مفید است.
ویتامین A همچنین به افراد کمک می کند تا در تاریکی بهتر ببینند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
انواع قابض خرمالو دارای فعالیت آنتی اکسیدانی بسیار بالایی است که با توت فرنگی و زغال اخته قابل مقایسه است این باعث می شود آنها به رژیم غذایی هر کسی اضافه شوند.
آنتی اکسیدان ها با استرس اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد مبارزه می کنند استرس اکسیداتیو میتواند نقش زیادی در ایجاد مشکلات سلامتی مانند سرطان، بیماریهای قلبی عروقی، دیابت و بیماریهای تخریبکننده عصبی مانند بیماری آلزایمر داشته باشد.
در حالی که بدن برخی از آنتی اکسیدان های خود را تولید می کند بسیاری از آنتی اکسیدان ها از غذا به دست می آیند خوردن غذاهای حاوی غلظت آنتی اکسیدان بالا می تواند به مقابله با تاثیر منفی رادیکال های آزاد کمک کند.
میوه خرمالو دارای خواص ضد التهابی است مطالعه ای روی موش ها نشان داد که خواص آنتی اکسیدانی خرمالو احتمالا التهاب و همچنین آسیب بافتی را کاهش می دهد.
ویتامین C موجود در خرمالو به ایجاد اثر ضد التهابی کمک می کند ویتامین C با کاهش تأثیر بسیاری از بیماریها از جمله بیماری قلبی منبع مورد اعتماد، دیابت و منبع مورد اعتماد سرطان پروستات ارتباط دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.